GRIZ NOKLICE KOJE SE NE RASPADAJU, JEDNOSTAVNE PRIPREME NE TRBA VAM NI VAGA

 

SASTOJCI:

1 cijelo jaje

4 jušne žlice ULJA

8 jušnih žlica GRIZA

malo soli

PRIPREMA:

Dobro vilicom istucite jaje, dodajte 4 žlice ulja i soli po ukusu, dobro istucite.

Važno: koristite istu suhu jušnu ​​žlicu kojom ste stavljali ulje!

To je mjera, koliko u žlicu stane ulja, toliko stavite griza,znači 8 RAVNIH žlica.

Promješajte i pričekajte minuticu – dvije može vam se činiti rijetko, ali nije potrebno samo malo pričekati.

Zakuhajte u juhu, juha ne smije jako kipjeti, već neka lagano bučka, stavite male noklice jer jako narastu!

Koristite čajnu žlicu za ukuhavanje.

Kuhajte cca 5 minuta, ugasite štednjak, uključite i kada se zdebljaju gotove su!

Sitno sjeckanim peršinom ukrasite juhu

Posluživanje:

Ako slučajno postoji isti recept, pošpotajte me ja ovaj brišem!

Primjedbe