Sastojci:
- 120 g crne čokolade
- 120 g šećera
- 120 g putera
- 220 g keksa
- Za podmazivanje: pola kašike putera
- 220 g crne čokolade
- 20 g čokolade i malo mljevenog keksa ili oraha
Za glazuru:
Za ukrašavanje:
Priprema:
Podmažite puterom pleh i prekrijte masnim papirom. Izlomite keks na komadiće (veličine badema).Pjenasto umutite puter i šećer, dodajte otopljenu čokoladu i muteći dodajte jaje.
- Dodajte i izlomljeni keks, dobro promiješajte žicom, pa sipajte u podmazani pleh i ostavite da se hladi najmanje 3 sata. Prelijte glazurom od otopljene čokolade pa ostavite na sobnoj temperaturi. Ukrasite rendanom čokoladom i mljevenim orasima, piše “Lepa & Srećna“…
Primjedbe
Objavi komentar