- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije
Sastojci:
- 1 pakovanje kora za doboš tortu
žuti fil:
- 3 kesice vanilinog pudinga (bez kuvanja)
- 900 ml mleka
- 100 g putera/margarina
Čoko fil:
- 200 g crne čokolade
- 100 g putera/margarina
- malo soli
Za posipanje:
- 150 g pečenih krupno gnječenih lešnika
Za preliv:
- 2 kašike karamel kreme
Priprema:
Mikserom mutiti puding od vanile, kad je gotov dodati puter sobne temperature, mutiti da se sjedini sa pudingom. Čokoladu topiti na niskoj temperaturi, dodati 100 gr putera, sjediniti sa čokoladom, mešati da se prohladi. Koru postaviti na podlogu/tanjir filovati delom žutog fila, pa preliti čokoladnim filom.- Dohvati vezu
- X
- e-pošta
- Druge aplikacije

Primjedbe
Objavi komentar