Sastojci:
Za šlag:
Priprema:
Lisnato tijesto odmrznite i razvaljajte na pobrašnjenoj površini na veličinu lima za pečenje (20×30 cm). Razvaljano tijesto prebacite u lim i pecite 15-20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200°C. Pečenu koru ostavite da se ohladi 20-30 minuta. U hladnu vodu dodajte sadržaj vrećice kreme za kremšnite.
- 250 g zamrznutog lisnatog tijesta
- Za kremu:
- 1 Krema za kremšnite Dolcela
- 500 ml vode
Za šlag:
- 600 ml vrhnja za šlag
- 2 Šlagfixa Dolcela
- Za glazuru:
- 200 g čokolade
- 30 g maslaca
Priprema:
Lisnato tijesto odmrznite i razvaljajte na pobrašnjenoj površini na veličinu lima za pečenje (20×30 cm). Razvaljano tijesto prebacite u lim i pecite 15-20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200°C. Pečenu koru ostavite da se ohladi 20-30 minuta. U hladnu vodu dodajte sadržaj vrećice kreme za kremšnite.
Primjedbe
Objavi komentar