Sastojci:
Biskvit:
Fil:
Preljev:
Priprema:
Izmutiti bijelanjke, šećer, žumanjke ivanilin šećer zatim dodati ulje i vodu, te brašno i prašak za pecivo. Namazati tepsiju i posuti brašnom, tepsija treba biti malo dublja velićina tepsije otprilike 25×35 u među vremenu skuhati puding. Pola tjesta istresti u tepsiju, a u drugu polovicu dodati kakao i dobro izmješati sada taj smeđi dio tjesta žlicom stavljati po žutom tjestu baš kao što je pokazano na slici. Još vruć puding stavljati na biskvit na isti način kao i smeđi dio tjesta tek sada se stavlja peći dok se kolač peće izmješati vrhnje, vanilin šećer i šećer . Odmah na vruć kolač istresi preljev i izravnaj ga po kolaču.
Posluživanje:
Kolač pusti da se ohladi te ga preko noći ostavi u frižideru kolač služi hladan i vjerujte nećete se pokajati ako ga napravite kada sam ga ja prvi puta pravila nabrzinu se pojeo a ono još zanimljivije sve je zanimalo kako je puding završio dolje. DOBAR TEK SVIMA!!!!!!
Biskvit:
- 5 jaja
- 25 dkg šećera
- 1 dcl ulja
- 1 dcl vruće vode
- 25 dkg brašna
- 1 vanilin šećer
- 1 prašak za pecivo
- 2 žlice kakaa
Fil:
- 2 pudinga od čokolade
- 1 l mlijeka
- 6 žlica šećera
Preljev:
- 4 kisela vrhnja
- 5 žlica šećera
- 4 vanilin šećera
Priprema:
Izmutiti bijelanjke, šećer, žumanjke ivanilin šećer zatim dodati ulje i vodu, te brašno i prašak za pecivo. Namazati tepsiju i posuti brašnom, tepsija treba biti malo dublja velićina tepsije otprilike 25×35 u među vremenu skuhati puding. Pola tjesta istresti u tepsiju, a u drugu polovicu dodati kakao i dobro izmješati sada taj smeđi dio tjesta žlicom stavljati po žutom tjestu baš kao što je pokazano na slici. Još vruć puding stavljati na biskvit na isti način kao i smeđi dio tjesta tek sada se stavlja peći dok se kolač peće izmješati vrhnje, vanilin šećer i šećer . Odmah na vruć kolač istresi preljev i izravnaj ga po kolaču.
Posluživanje:
Kolač pusti da se ohladi te ga preko noći ostavi u frižideru kolač služi hladan i vjerujte nećete se pokajati ako ga napravite kada sam ga ja prvi puta pravila nabrzinu se pojeo a ono još zanimljivije sve je zanimalo kako je puding završio dolje. DOBAR TEK SVIMA!!!!!!
Primjedbe
Objavi komentar