Sastojci:
Krema:
Priprema:
Jabuke izrežite na kockice pa pokapajte limunovim sokom i žlicom šećera. Pjenasto izmješajte cijela jaja sa šećerom pa dodajte rastopljeni margarin, brašno i prašak za pecivo. Podjelite na dva dijela pa u jedan dodajte kakao i 2-3 žlice mlijeka. U protvan veličine 20×30 stavite prvo žuti dio. Jabuke rasporedite po žutom biskvitu. Puding koji se skuhali i u njega dodali cimet, lagano rasporedite po jabukama. Rasporedite crni dio i pecite na 170 stupnjeva oko 40 min.
- 4 jaja
- 200 grama brašna
- 180 grama rastopljenog margarina
- 150 grama šećera
- 2 vanili šećera
- 2 čajne žlićice praška za pecivo
- 2 žlice kakaa
- 3 jabuke
- 3 žlice soka od limuna
Krema:
- 2 pudinga od vanilije
- 700 ml mlijeka
- 6 žlica šećera
- pola čajne žličice cimeta
Priprema:
Jabuke izrežite na kockice pa pokapajte limunovim sokom i žlicom šećera. Pjenasto izmješajte cijela jaja sa šećerom pa dodajte rastopljeni margarin, brašno i prašak za pecivo. Podjelite na dva dijela pa u jedan dodajte kakao i 2-3 žlice mlijeka. U protvan veličine 20×30 stavite prvo žuti dio. Jabuke rasporedite po žutom biskvitu. Puding koji se skuhali i u njega dodali cimet, lagano rasporedite po jabukama. Rasporedite crni dio i pecite na 170 stupnjeva oko 40 min.
Primjedbe
Objavi komentar