Sastojci:
Priprema:
Vrhnje sa vanilin šećerom umutiti u čvrsti šlag. Mascarpone sir i svježi nemasni sir (quark) sa šećerom dobro izmiješati – u tu smjesu lagano umiješati čvrst šlag.
U jednu zdjelu redati:
Najbolje ostaviti preko noći u hladnjaku da se šumsko voće odmrzne i da keksi omekšaju.
- 250 ml vrhnja za šlag
- 250 g mascarpone
- 250 g svježeg nemasnog sira (Quark)
- 100 g šećera
- 1 vanilin šećer
- 300 g speculaas keksa (po potrebi i malko više)
- 400 g zamrznutog šumskog voća
Priprema:
Vrhnje sa vanilin šećerom umutiti u čvrsti šlag. Mascarpone sir i svježi nemasni sir (quark) sa šećerom dobro izmiješati – u tu smjesu lagano umiješati čvrst šlag.
U jednu zdjelu redati:
- sloj speculaas keksa
- pola kreme
- opet sloj speculaas keksa
- smrznuto šumsko voće
- drugu polovicu kreme
- sloj speculaas keksa
Najbolje ostaviti preko noći u hladnjaku da se šumsko voće odmrzne i da keksi omekšaju.
Primjedbe
Objavi komentar