Torta bez pečenja

Sastojci


  • 600 g petit keksa
  • Kilogram malina
  • Deset žlica šećera
  • 3 pudinga od maline
  • 2 dcl vode
  • 400 g čokolade
  • 500 g šlag kreme u prahu
  • 2 dcl soka od naranče


Priprema

U posudu stavite maline i šećer te ih kuhajte na laganoj vatri dok se šećer ne otopi. Posebno spravite tri pudinga s 2 dcl vode te dodajte u maline i kuhajte dok se smjesa ne zgusne. Ostavite da se ohladi i podijelite na četiri djela. Umutite šlag kremu po uputstvima na vrećici, i nju podijelite na četiri djela. Na pladanj izredajte 200 grama keksa kojega ste namočili u sok od naranče. Istopite 200 grama čokolade s 2 žlice ulja te prelijte preko keksa. Ostavite pet minuta u hladnjaku pa mažite smjesom od malina, a potom dodajte dio šlaga. Proces ponavljajte dok god imate kreme. Ukrasite po želji.

Primjedbe