Sastojci:
Priprema:
Džigerice uzdužno presjeći napola tako da se od jedne dobiju dvije polovine. Očistiti ih od žilica.
Suhe šljive uzdužno presjeći napola. Na svaki list slanine staviti komad džigerice i suhe šljive a zatim pažljivo urolovati i probosti čačkalicom. U teflonski tiganj sipati malo ulja a zatim poslagati u njega paketiće džigerice u slanini. Poklopiti ih i peći najprije sa jedne a potom i sa druge strane dok ne porumene
- 400 g pileće džigerice
- 200 g listova slanine
- 150 g suhih šljiva bez koštica
- ulje
- čačkalice
Priprema:
Džigerice uzdužno presjeći napola tako da se od jedne dobiju dvije polovine. Očistiti ih od žilica.
Suhe šljive uzdužno presjeći napola. Na svaki list slanine staviti komad džigerice i suhe šljive a zatim pažljivo urolovati i probosti čačkalicom. U teflonski tiganj sipati malo ulja a zatim poslagati u njega paketiće džigerice u slanini. Poklopiti ih i peći najprije sa jedne a potom i sa druge strane dok ne porumene
Primjedbe
Objavi komentar