Sastojci :
Priprema:
Papriku očistiti i narezati na što manje kockice. Staviti kuhati ocat,vodu ,sol,šećer,lovorov list i cijele češnjake. Kad provri ubaci kockice paprika,pa kuhaj oko 10 minuta.
Ocijedi,izvadi lovor i češnjak pa dobro ohladi. Izmiksaj senf i ulje,pa dodaj ohlađenu papriku,dobro promiješaj. Time puni vruće flašice,gore stavi malo vrućeg ulja i zatvori.Stavi na 10 minuta u toplu pećnicu.Ohladi kroz noć , pokriveno krpom.
- 2 kg crvene rog paprike
- 5 češnja češnjaka
- 4 lovorova lista
- 1 l vode
- 3 dcl octa
- 3 dag soli
- 2 dag šećera
- 3 dcl ulja
- 40 dag senfa
Priprema:
Papriku očistiti i narezati na što manje kockice. Staviti kuhati ocat,vodu ,sol,šećer,lovorov list i cijele češnjake. Kad provri ubaci kockice paprika,pa kuhaj oko 10 minuta.
Ocijedi,izvadi lovor i češnjak pa dobro ohladi. Izmiksaj senf i ulje,pa dodaj ohlađenu papriku,dobro promiješaj. Time puni vruće flašice,gore stavi malo vrućeg ulja i zatvori.Stavi na 10 minuta u toplu pećnicu.Ohladi kroz noć , pokriveno krpom.
Primjedbe
Objavi komentar