Sastojci:
Baza:
Priprema:
Otopiti kokosovo ulje i u multipraktiku samljeti sve sastojke za bazu, dobivenu smjesu utisnuti u kalup za torte.Odvojiti manju šaku malina/kupina i ručnim mikserom izmiksati sa svim ostalim sastojcima za kremu, a veći dio voća ostaviti za kasnije. Smjesa bude jako tekuća.
Preliti smjesu u kalup, staviti peći na cca 190°C. Peći oko 45 minuta, zatim izvaditi tortu iz pećnice i pokriti aluminijskom folijom te vratiti nazad u pećnicu. Peći još nekih 30ak minuta. Moja se torta pekla sve skupa nekih sat i 10-15 minuta. Ispečenu tortu ostaviti da se potpuno ohladi a zatim ukrasiti sa ostatkom voća. Ja sam dodala i malo šlaga na rub. Uživajte.
Baza:
- 70 g zobenih pahuljica
- 70 g oraha
- 100 g badema
- 50 g kokosovog ulja
- 30 g sirupa od agave
- 500 g svježeg posnog sira
- 2 kisela vrhnja
- 3 jaja
- 70 g kokosovog šećera
- 30 g sirupa od agave
- ekstrakt vanilije
- 300 g svježih malina i kupina
Priprema:
Otopiti kokosovo ulje i u multipraktiku samljeti sve sastojke za bazu, dobivenu smjesu utisnuti u kalup za torte.Odvojiti manju šaku malina/kupina i ručnim mikserom izmiksati sa svim ostalim sastojcima za kremu, a veći dio voća ostaviti za kasnije. Smjesa bude jako tekuća.
Preliti smjesu u kalup, staviti peći na cca 190°C. Peći oko 45 minuta, zatim izvaditi tortu iz pećnice i pokriti aluminijskom folijom te vratiti nazad u pećnicu. Peći još nekih 30ak minuta. Moja se torta pekla sve skupa nekih sat i 10-15 minuta. Ispečenu tortu ostaviti da se potpuno ohladi a zatim ukrasiti sa ostatkom voća. Ja sam dodala i malo šlaga na rub. Uživajte.
Primjedbe
Objavi komentar