Pravo čudo, slasno i lijepo. Brzo i jednostavno za napraviti.
SASOJCI
Za biskvit
SASOJCI
Za biskvit
- 1 jaje
- 1 šalica 2 dl šećera
- 1 šalica 2 dl mljevenih oraha
- 1 šalica 2 dl mlijeka
- 1 šalica 2 dl glatkog brašna 550
- 1 dl ulja
- 1/2 vrečice praška za pecivo
Za kremu
- 2 pudinga Bourbon Vanilija premium – dolcela
- 6 žlice šećera
- 6 dl mlijeka
- 20 dag maslaca
- Za posipavanje
- naribana čokolada
PRIPREMA
Pripremiti sve sastojke za tijesto: prvo dobro izmiješati jaja i šećer, zatim dodati ostale sastojke, pa sve dobro izraditi.
Smjesu izliti u namašteni lim veličine 35×20 cm i peči u pećnici na 180°C 30-35 minuta ovisno o debljini biskvita.
Još topli biskvit poškropiti sa rumom
Pripremiti sve sastojke za tijesto: prvo dobro izmiješati jaja i šećer, zatim dodati ostale sastojke, pa sve dobro izraditi.
Smjesu izliti u namašteni lim veličine 35×20 cm i peči u pećnici na 180°C 30-35 minuta ovisno o debljini biskvita.
Još topli biskvit poškropiti sa rumom
Skuhati puding, mlijeko i šećer, zatim ohladiti te umiješati razrađeni maslac. Sve dobro izmiksati i sa tom kremom premazati biskvit u limu za pečenje. Kremu posipati naribanom čokoladom.
POSLUZIVANJE
Nakon što sam iprobala novi proizvod “Podravkinog” branda “dolcela”- puding Bourbon Vanilija premium, koristeći ga u pripremi ovog kolača , predlažem i svima vama, kojima se sviđa ovaj jednostavan kolač, da ga probate i na ovaj način……
POSLUZIVANJE
Nakon što sam iprobala novi proizvod “Podravkinog” branda “dolcela”- puding Bourbon Vanilija premium, koristeći ga u pripremi ovog kolača , predlažem i svima vama, kojima se sviđa ovaj jednostavan kolač, da ga probate i na ovaj način……
Primjedbe
Objavi komentar