FANTASTIČAN RUČAK ZA KRATKO VRIJEME…PILEĆA BAJADERA

Sastojci

  • 2 filea pileceg belog mesa
  • 2oo gr kackavalja
  • 300 gr suvog vrata
  • 1 kom pavlaka
  • 2 kom jaja
  • 3 cena belog luka
  • 5 kasika senfa


Priprema
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.

Preko senfa narendati kackavalj.
Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.

Primjedbe