Sastojci
Priprema
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
Preko senfa narendati kackavalj.
Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.
- 2 filea pileceg belog mesa
- 2oo gr kackavalja
- 300 gr suvog vrata
- 1 kom pavlaka
- 2 kom jaja
- 3 cena belog luka
- 5 kasika senfa
Priprema
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
Preko senfa narendati kackavalj.
Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.
Primjedbe
Objavi komentar