Lagan i ukusan desert će vas oduševiti.
SASTOJCI:
PRIPREMA:
U brašno dodati prašak za pecivo pa prosejati, dodati u to kiselo mleko, šećer ulje, kokos i dobro izjednačiti.
Tepsiju obložiti pek papirom pa istresti u pleh manjih dimenzija, izravnati i peći na 190 stepeni 40 minuta.
Vruć kolač preliti glazurom od čokolade.
Prijatno!
SASTOJCI:
- 2 kisela mleka,
- 1 i po čaša brašna (časa od 200 g),
- 100 g kokosa,
- 1/2 čaše šećera,
- 1/2 čaše ulja,
- 1 prašak za pecivo,
- 100 gr čokolade
PRIPREMA:
U brašno dodati prašak za pecivo pa prosejati, dodati u to kiselo mleko, šećer ulje, kokos i dobro izjednačiti.
Tepsiju obložiti pek papirom pa istresti u pleh manjih dimenzija, izravnati i peći na 190 stepeni 40 minuta.
Vruć kolač preliti glazurom od čokolade.
Prijatno!
Primjedbe
Objavi komentar