Sastojci:
1l mlijeka
12 žlica gustina
8 žlica šećera
20 dag margarina
pola l slatkog vrhnja
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
Priprema:
BIJELA KREMA:
2 dcl mlijeka,
12 žlica gustina,
8 žlica šećera sipati u 8 dcl uzavrelog mlijeka i
u ohlađeno umiješati 20 dag margarina
CRNA KREMA:
Za crnu kremu otopiti 30 dag čokolade za kuhanje
u 1/2 l slatkoga vrhnja(ne ga miksati).
ne smije prokuhati.
PRIPREMA:
U dublji lim složiti petit kekse (poškropiti ih sa mlijekom) na njih staviti bijelu kremu, a preko preliti crnu kremu.Ostaviti preko noći u hladnjaku.
1l mlijeka
12 žlica gustina
8 žlica šećera
20 dag margarina
pola l slatkog vrhnja
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
Priprema:
BIJELA KREMA:
2 dcl mlijeka,
12 žlica gustina,
8 žlica šećera sipati u 8 dcl uzavrelog mlijeka i
u ohlađeno umiješati 20 dag margarina
CRNA KREMA:
Za crnu kremu otopiti 30 dag čokolade za kuhanje
u 1/2 l slatkoga vrhnja(ne ga miksati).
ne smije prokuhati.
PRIPREMA:
U dublji lim složiti petit kekse (poškropiti ih sa mlijekom) na njih staviti bijelu kremu, a preko preliti crnu kremu.Ostaviti preko noći u hladnjaku.
Primjedbe
Objavi komentar