Mene su ove bombice oduseeevile, preeeukusne, lagane za pravljenje i vrrrlo neobicnog sastava


 Sastojci

  • 2 pakovanja pudinga od cokolade (u
  • prahu)
  • 1 zumance
  • 2 supene kasike ruma
  • 2 supene kasike vode
  • 50 gr secera u prahu
  • 50 gr putera ili margarina
  • kokos, mleveni lesnici, mleveni
  • orasi…


Priprema

1. Zicom, pomesati secer u prahu sa zumancetom, rumom i vodom. Tu smesu skuvajte na

pari, kada vidite da ostaje trag u serpici, gotovo je. Odmah, u vruce, dodajte puter ili

margarin i puding U PRAHU (znaci, ne treba kuvati puding). Dobro promesati zicom

sastojke, bice dosta lepljivo, ali tako i treba..ostavite u frizider na sat, sat i po.

Oblikovati bombice (jako se lepo rukom oblikuju, tu necete imati nikakvih problema).

Mozete ih uvaljati u kokos, mislim da bi bile lepse da sam ih uvaljala u mlevene lesnike,

ali nisam ih imala, i ovako su vise nego ukusne. NAPOMENE: Povremen proverite gustinu

smese, dok se hladi, meni je trebalo sat i 15-20 minuta, da mogu sasvim lepo da

oblikujem bombice. Jos jednom..puding se dodaje u prahu, ja bih preporucila Dolcelin,

cokolada premium, jer je savrsenog ukusa. Bombice cak i ne morate drzati u frizideru,

ne mogu vam opisati taj ukus..kao najlepse trufles. Sledeci put cu probati sa vanil

pudingom i uvaljati u pistace :)! E, da..od ove mere se malo bombica dobije, ja sam

napravila 21 malu kuglicu, znaci..obavezno duplirajte sastojke, jer cete biti odusevljeni.

Primjedbe