NEODOLJIVA BELA ROZEN TORTA: Beli anđeo koji će vas osvojiti!

 

Bela rozen torta poznata kao Beli andjeo.

Potrebno vam je;
1 pakovanje rozen kora

Za prvi fil:
1,5l mleka
4 pudinga od vanile
1 bela cokolada
8 kasika secera
375g margarina

Drugi fil;
500gr slaga
3dcl kisele vode
400gr neutralnog sira ili pavlake
(ja sam koristila svježi sir)

Pripremaa prvog fil ; U mleko dodatak secer i ostavite da prokuva, za to vreme u manju posudu razmutite 4 pudinga od vanile sa malom mlekom i dodate ključalom mleku. Skuvate puding iu tako vruc puding dodati izlomljenu belu cokoladu. Ostavite fil da se skroz ohladi i za to vreme penasto umutite margarin. Ohlađen fil postepeno dodajete margarinu i mutite dok se sve dobro ne sjedini.

Drugi fil ; Slag umutite sa kiselom vodom i postepeno mu dodajete sir, takodje mutite dok se smesa ne sjedini.
Kore filovati naizmenično dok ne potrosite filove i preko torte stavite šljaku. Tortu ostaviti preko noći u frizideru i sutradan servirati.

Prijatno 🥰

Primjedbe